LET OP: Lees onderstaande goed door als je tickets voor de Van Mil Obstacle Run op zaterdag 5 juni 2021 gaat bestellen!

Verkoop van de volgende waves gaat via andere kanalen:

• Wave ‘4Sport’ om 9:30 uur via 4Sport
  • Wave ‘Junis Kinderopvang’ om 11:00 uur is speciaal bedoeld voor de medewerkers van Junis
  • Wave ‘Fitness 365’ om 11:30 uur via Fitness365
  • Wave ‘Richard Proost Sport’ om 12:00 uur via Richard Proost Sport

De Wave “Dogs-I” die om 12:50 uur start, is alleen bedoeld voor deelnemers die met hun viervoeter de Obstacle Run gaan doen. De inschrijving verloopt via deze website en dit jaar dus NIET via de Alphense Hondenbezitters.

Minimale leeftijd voor de 8 km is 8 jaar op de dag van het evenement, voor de 12 km is dat 12 jaar op de dag van het evenement. Vanaf 12 jaar mag een kind zonder begeleider meedoen aan de 8 km. Een begeleider moet zichzelf ook inschrijven.

Iedereen moet in het bezit zijn van zwemdiploma-A.

Inschrijfgeld wordt niet teruggestort. Tot en met zondag 23 mei 2021 kun je een ticket op een andere naam laten zetten.

LET OP: Lees onderstaande goed door als je tickets voor de Rabo Family Obstacle Run op zondag 6 juni 2021 gaat bestellen!

• De tickets die voor de afgelaste editie van 2020 waren aangekocht worden automatisch zonder extra kosten omgezet naar 2021. Annuleren is niet mogelijk, omzetten op een andere naam natuurlijk wel.
  • De wave ‘Rabo PinPin’ om 13:00 uur is exclusief voor de hoofdsponsor Rabobank gereserveerd die daar onder meer leuke winacties voor heeft opgezet.
  • Minimale leeftijd voor de 3 en 6 km is 6 jaar op de dag van het evenement. Vanaf 8 jaar mag een kind zonder begeleiding deelnemen aan het evenement. Een begeleider mag maximaal twee kinderen van 6 en 7 jaar oud begeleiden tijdens de Run en moet zichzelf ook inschrijven.
  • Iedereen moet in het bezit zijn van zwemdiploma-A.
  • Inschrijfgeld wordt niet teruggestort. Tot en met zondag 23 mei kun je een ticket op een andere naam laten zetten.