skip to Main Content
TCV Obstacle Run Gaat Weer Van Start

TCV Obstacle Run gaat weer van start

Ook dit jaar is er een TCV Obstacle Run. Na het overweldigende succes van vorig jaar is het op 4 juni weer raak. Dan start vanaf 11.00 uur de derde editie. Stephan Laurs, medeorganisator van de TCV Obstacle Run: “Deelnemers kunnen zich vanaf zaterdag 11 februari 2017 weer inschrijven voor vier afstanden: de Familyrun van 2,5 km, de 5, 10 en 15 km.”

Tarieven
De organisatie heeft weer zeer aantrekkelijke tarieven voor deelname vastgesteld. Stephan: “Afgelopen jaar was de TCV Obstacle Run genomineerd in de categorie ‘Beste run tot 30 euro’ door de Obstakels.com-organisatie. Wij zien het als een uitdaging om een top Obstacle Run neer te zetten die ook betaalbaar is. Daarom hebben we besloten om de tarieven van vorige editie te handhaven. Voor de Familyrun betaal je € 12,50,-. Het tarief voor de 5 km is € 22,50, de 10 km is € 25,00 en de 15 km kost € 27,50. Er kunnen maximaal 100 mensen meedoen per startgroep voor iedere afstand. Meld je op tijd aan, want vol = echt vol!

Parcours
Stephan: “Het parcours is aangepast en kent nieuwe en uitdagendere obstakels. En lukt het je niet deze te overwinnen, dan zijn er vrijwilligers of mededeelnemers die je helpen. Ook komt de ‘Van Mil Megaslide’ weer terug. De groepen zijn klein gehouden om wachttijden voor de obstakels zoveel mogelijk te voorkomen. Start en finish zijn op het terrein van de dagcamping aan de Zegerplas (Park Zegersloot) in Alphen aan den Rijn aan ‘De Bijlen’. De TCV Obstacle Run is zondag 4 juni gelijktijdig met het Zomerspektakel aan het Meer-evenement. Bezoekers van de run kunnen daar heerlijk genieten van muziek en horeca.”

Samenwerken
Stephan: “Een dergelijk groot evenement zet ik uiteraard niet alleen op. Omdat het onze ambitie is om een nog betere run neer te zetten dan afgelopen jaar, hebben we het team uitgebreid. Naast Ricardo van der Belt van 4Sport Training Center en Lars van der Walle van Pursue personal training hebben we nu in totaal 9 ‘man’ in het bestuur zitten van de TCV Obstacle Run. Het evenement is na twee edities al zo groot, dat er meer mensen nodig zijn. De invulling van de TCV Obstacle Run, stemmen we goed af met het bestuur van Zomerspektakel aan het Meer. Dit doen we tenslotte met z’n allen en daar ben ik supertrots op.”

 

Fotograaf: Richard Stavleu

×