skip to Main Content

Welke obstakels kun je tijdens de obstacle run verwachten?

Megaslide

Heb jij last van hoogtevrees?
Dan is de Megaslide misschien wel het meest uitdagende obstakel voor jou! Beklim dit obstakel via de trappen aan de achterzijde en glij met ongekende snelheid naar beneden en neem een verfrissende duik in het meer!

Wooden Logs

Bij dit obstakel kom je kleine, grote, dikke en dunne boomstronken tegen! Kies jij voor de snelste en makkelijkste route of daag je jezelf nog wat extra uit?

Getting Tired

Watch your feet en baan jezelf een weg door de bandenstapel! Moeilijker dan je denkt!

The Hill

Dit obstakel lijkt onschuldig, maar is een echte kuitenbijter! Beklim de zandheuvels en wandel, spring, rol of wandel weer naar beneden. Zand happen is toegestaan!

War Zone

Bij dit obstakel wordt je militaire kruip getest! Blijf laag bij de grond met je lichaam terwijl je een aantal meters door het zand heen tijgert.

Military Discipline

Bij dit obstakel wordt je afgebeuld door militairen met een fysieke opdracht! Worden het burpees, sit-ups, push-ups of iets anders? Het is een grote verrassing!

Bootramp

Voor dit obstakel is een goede sprint vereist. Ren zo hard mogelijk tegen de quaterpipe op, grijp de balk vast en trek jezelf naar boven. De bootramp bestaat uit verschillende hoogtes zodat iedereen het obstakel kan trotseren! Lukt het je niet alleen? Geen paniek! Bovenop het obstakel staan vrijwilligers die je een handje kunnen helpen.

The Box

Klim jij in je eentje over The Box heen of doe je dit met behulp van je buddy’s. Neem je een aanloop en grijp je in één keer naar de rand? Of heb je een voetje nodig?

Water Gate

Bij dit obstakel is een nat pak niet te vermijden! Spring in het water en zwem onder het hek door.

Monkey Bars

Slinger als een aap naar de overkant van de sloot door middel van de balken. Pas op dat je niet mis grijpt, anders moet je zwemmend verder!

Trenches

Best of both worlds… water én modder! Klim bij dit uitdagende obstakel over de glibberige heuvels heen en plons in het water.

Tire Climb

Bestorm de bandenmuur door je handen en voeten in de banden te plaatsen en zo je weg naar boven te vinden. Duik over de bovenste balk heen, klim vervolgens weer naar beneden. Op naar het volgende obstakel!

×