skip to Main Content

Wat is een Obstacle Run?

Bij een Obstacle Run wordt hardlopen gecombineerd met obstakels om de fysieke en mentale gesteldheid op de proef te stellen. De route loopt door de natuur en deelnemers komen onderweg zand, water en modder tegen. Voorbeelden van obstakels zijn houten muren, boomstammen, monkeybars, sloten en autobanden.

Welke afstand past het beste bij me?

Door de verschillende afstanden die zullen worden aangeboden, is het mogelijk om een keuze te maken voor de afstand die het beste bij jouw fysieke gesteldheid past. Meer hierover zal binnenkort bekend worden gemaakt! Er zal worden gezorgd voor een behoorlijke uitdaging en een hele hoop fun tijdens de run die jij individueel of in teamverband kan afleggen!

Deelnemers zijn geen concurrenten van elkaar, maar helpen elkaar de obstakels overwinnen.

Ook leuk voor publiek

Ook voor het publiek is er genoeg te beleven, want alle deelnemers komen regelmatig langs en uiteraard kan er na de run nog genoten worden van een drankje, hapje en heerlijke muziek op het terrein.

Zomerspektakel aan het Meer

De tcv Obstacle Run is onderdeel van een driedaags evenement vanaf vrijdag 1 t/m zondag 3 juni 2018! Bedoeld voor jong en oud. Met muziek, sport, spel en horeca. Locatie: Zegerplas, De Bijlen in Alphen aan den Rijn. Voor meer informatie, kijk op http://zomerspektakelaanhetmeer.nl/.

×