skip to Main Content
[dt_vc_list]

Tijden optredens

11:00 – 14:00 Casper Fok
14:00 – 15:30 Alexander de Grote
15:30 – 16:30 Franky Ferrero
16:30 – 17:30 No Harm
17:30 – 18:30 Franky Ferrero
18:30 – 20:00 Never Mind the Neighbours
20:00 – 20:30 Eduard Keilholz
20:30 – 22:00 Wipneus & Pim
22.00 – einde Eduard Keilholz
[/dt_vc_list]
Ik ben de grote
No Harm kopie
IMG_0559 kopie

Bands – achtergrondinformatie

Alexander de Grote
Alexander de Grote is de nieuwe hiphop-band uit Alphen aan den Rijn gevormd om frontman en rapper Alexander de Grote (Alex Schoneveld). De band maakt een prettige mix van hiphop, funk en pop en zet een retestrakke groove neer.

 

No Harm
Ruim 15 jaar een begrip in Alphen aan den Rijn en omstreken! Al moeten de riemen her en der wat losser, trekt de haarlijn bij een enkeling wat verder terug, NO HARM speelt na al die jaren alleen maar strakker en klinkt overtuigender dan ooit! Verwacht geen fratsen, valse opsmuk of al te geforceerde moderne repertoirekeuze. NO MA’M! Ons hart ligt bij rockhelden als Neil Young, Pearl Jam, Live en the Counting Crows gecombineerd met Golden Oldies van Elvis en Jerry Lee Lewis. Voeg daar enkele nederlandstalige klassiekers van The Scene en De Dijk toe en daar moet men het maar mee doen!

Frontman Wilbert, gitaarbeul Mike en solide bas & drum tandem Mart & Johan zijn nog altijd meer dan gretig om elke kroeg, feest of welk ander podium dan ook te bestormen en zo mogelijk te veroveren.

 

Never Mind the Neighbours
Met spetterende dance classics, dampende soul en bruisende rock zetten deze buren elke zaal op zijn kop. Een zanger en zangeres, drums toetsen en gitaren, een enorm breed repertoire en vier spetterende blazers staan garant voor een waar Feest der Herkenning. Niets is te gek. Deze tien doorgewinterde muzikanten halen alles uit de kast om van elke gebeurtenis een spetterend feest te maken.

DJ’s – achtergrondinformatie

Wipneus & Pim
DJ’s Wipneus & Pim: al ruim een decennium lang het onovertroffen feestconcept waarin het publiek op muzikale wijze in het zonnetje wordt gezet. De tijdsgeest lijkt op het vrolijke DJ – duo geen vat te hebben. Ze draaien simpelweg de leukste Dance & Classics van de laatste decennia tot de klappers van vandaag, met als uitgangspunt: een positieve energie – boost! Echt iets voor de TCV Obstacle Run.

 

DJ Casper Fok
Casper Fok behoort in Leiden inmiddels tot de gevestigde namen. Eerder stond hij op events als Borrel071, Suite1 en Vondeldisco Amsterdam. Casper Fok voelt zijn publiek feilloos aan en speelt hierop in om mensen enthousiast te krijgen.

 

DJ Franky Ferrero
Niels Faber of ook wel Franky Ferrero, begon te draaien op 18-jarige leeftijd. Na 2 jaar wilde hij meer dan draaien en besloot hij tracks te maken. Met succes! Hij kreeg een labelaanbod van Brasa Music en groeide uit tot een ware groove tech house producer. Zijn tracks gaan zelfs internationaal. Hij heeft onlangs tracks uitgebracht op Beatlounge Recordings (Amerika), Haustronaut Recordings (Ibiza) en resideert sinds 2015 in The Basement (Rotterdam) waar hij ook de grote organisator is achter de DJ contests. En nu dus bij de Obstacle Run. Luister maar eens naar hem.

 

DJ Ed
Al jaren draait Eduard Keilholz (DJ Ed) in Den Haag en omgeving. Hij startte zijn DJ-carrière in studentencafé ‘De Bierkelder’ in Den Haag om later in meerdere uitgaansgelegenheden te draaien. Sindsdien word hij uitgenodigd bij veel verschillende feesten en evenementen. Het liefst draait hij Dance en up-tempo muziek met hier en daar een knipoog naar de jaren 80 en 90.

×