skip to Main Content

AFTERMOVIE OBSTACLE RUN 2017

Op zondag 4 juni 2017 was er weer een TCV Obstacle Run, georganiseerd door het team van deze Run samen met het team van Zomerspektakel aan het Meer. Deze Run vindt plaats op en rondom het terrein van park Zegersloot aan De Bijlen in Alphen aan den Rijn.

Tot de volgende editie. Doe dan weer mee! Wanneer deze is? We laten je het zo snel mogelijk weten!

Fotograaf Richard Stavleu

IS OBSTACLE RUNNING NIEUW VOOR JE?

Wat is een Obstacle Run?

Bij een Obstacle Run wordt hardlopen gecombineerd met obstakels om de fysieke en mentale gesteldheid op de proef te stellen. De route loopt door de natuur en deelnemers komen onderweg zand, water en modder tegen. Voorbeelden van obstakels zijn houten muren, boomstammen, monkeybars, sloten en autobanden.

Welke afstand past het beste bij me?

Door de vier afstanden (2.5, 5, 10 en 15 km) is het mogelijk om een keuze te maken voor de afstand die het beste bij jouw fysieke gesteldheid past. Voor de 2,5 km geldt een minimum leeftijd van 6 jaar en voor de 5 km een minimum leeftijd van 8 jaar. Hieraan zit wel de voorwaarde dat deze afstand met ouder/begeleider wordt gelopen. Om als kind zelfstandig te lopen, dien je voor de 2,5 km 8 jaar oud te zijn en voor de 5 km 12 jaar te zijn. Voor de 10 en 15 km geldt ook een minimum leeftijd van 12 jaar.

In totaal zullen er voor de 10 en 15 km zo’n 40 tot 50 obstakels moeten worden bedwongen. Voor de 5 km afstand zijn dit ongeveer 20 obstakels. Een behoorlijke uitdaging dus en een hele hoop fun tijdens de run die jij individueel of in teamverband kan afleggen!

Deelnemers zijn geen concurrenten van elkaar, maar helpen elkaar de obstakels overwinnen.

Hoofdsponsor :

De Obstacle Run wordt mede mogelijk gemaakt door :

×